Közösségi programok
általános programajánló

közösség

A mentalfitnessguru oldal, elérte a 20 000 olvasói létszámot és dinamikusan növekszik az olvasói táborunk. Ezért 2019 ben egy zárt közösséget is szeretnénk létrehozni, melyben nagyon sok programot és a közösséget segítő információt szeretnénk megosztani azokkal, akik az oldal rendszeres olvasói.

Az oldal továbbra is nonprofit és nyilvános marad, azok számára akik szeretnék önmagukat vagy a családjukat, barátaikat segíteni a gyógyulásban és az egészségük megőrzésében és ehhez hitük vagy meggyőződésük szerint az alternatív medicinát és a természetes módszereket szeretnék használni.
A küldetésünk továbbra is a tudatosság fejlesztése, az önismereti technikák és módszerek ismertetése valamint a természetes egészség megőrző és gyógyító módszerek és praktikák bemutatása.

Mentalfitness Guru közösség

Az Új tagsági rendszert azoknak fejlesztjük, akik szeretnének egy jó közösséghez csatlakozni, melyben nagyon sok program és lehetőség rejlik a website olvasásán felül is.
Képzések, programok, utazások, letölthető anyagok és közös célok megfogalmazása, valamint az oldal közös fejlesztése is megnyílik mindenki előtt aki csatlakozni szeretne hozzánk.

A tagsági rendszer márciusban indul – addig is olvassátok az oldalt és csatlakozzatok a facebook közösséghez, hogy elsők közt értesüljetek az új rendszer bevezetéséről.

AJÁNLJUK

medveszőlő

Medveszőlő - Arctostaphylos uva-ursi vagy hivatalos nevén, orvosi medveszőlő a hangafélék családjába tartozó növényfaj. Nevét onnan kapta, hogy bogyós termését a medvék előszeretettel fogyasztják. Alhavasi...