Közösségi programok
általános programajánló

közösség

A mentalfitnessguru oldal, 2019 ben, elérte az 50 000 olvasói létszámot és dinamikusan növekszik az olvasói táborunk.

Az oldal továbbra is nonprofit és nyilvános marad, azok számára akik szeretnék önmagukat vagy a családjukat, barátaikat segíteni a gyógyulásban és az egészségük megőrzésében és ehhez hitük vagy meggyőződésük szerint az alternatív medicinát és a természetes módszereket szeretnék használni.
A küldetésünk továbbra is a tudatosság fejlesztése, az önismereti technikák és módszerek ismertetése valamint a természetes egészség megőrző és gyógyító módszerek és praktikák bemutatása.

Mentalfitness Guru közösség

Az Új tagsági rendszert azoknak fejlesztjük, akik szeretnének egy jó közösséghez csatlakozni, melyben nagyon sok program és lehetőség rejlik a website olvasásán felül is.
Képzések, programok, utazások, letölthető anyagok és közös célok megfogalmazása, valamint az oldal közös fejlesztése is megnyílik mindenki előtt aki csatlakozni szeretne hozzánk.

Csatlakozzatok hozzánk a facebookon és kövessétek az oldalt, így folyamatosan értesülhettek az eseményekről és olvashatjátok a legújabb cikkeinket.

AJÁNLJUK

Goji bogyó

Goji bogyó - Lycii fructus vagy ördögcérna, a burgonyafélék családjába tartozó növény, angolul Wolf berry nek nevezik, ami farkas bogyót jelent. Egyes földrajzi területekre...