Csoportos utazások
szervezett utak

egzotikus utazás

A mentalfitness guru közössége, kiemelten fontosnak tartja az egészséges életmódot, a testi -lelki egészség fenntartását, a tudatosságot és a természetes módszereket. Az oldal témái és írásai is ezen területek tudását, újdonságait és tradícióit kívánja megosztani, népszerűsíteni és irányt mutatni a mentális fejlődés és a személyiség fejlődés területein. Ezen témákhoz kapcsolódó utazási tippeket is megosztunk, információkat közlünk olyan helyekről és lehetséges úti célokról, melyeken már személyesen is jártunk.
Bár jelenleg az utazási lehetőségek korlátozottak de hamarosan újra nyílhatnak a lehetőségek és addig is érdemes készülni, olvasgatni.
Aki csatlakozik a közösségünkhöz, az részt vehet az általunk szervezett utazásokon, illetve csatlakozhat a kis csoportos vagy nagyobb létszámú túrákhoz. Nem utazást szervezünk, hanem közösséget hozunk létre, így minden utazási információ, segítség ingyenes és nem üzleti jellegű, hanem az oldal szellemiségéhez híven emberbaráti. Ha velünk utazol, garantált a jó közösség, a hozzád hasonló vagy legalább néhány területen azonos érdeklődésű útitárs.

A korlátozásoknak, reméljük hamarosan vége és újra útra kelhetünk

Addig is csatlakozzatok hozzánk a facebookon vagy like-oljátok az oldalt, hogy elsőként értesüljetek az új cikkekről, lehetőségekről és az aktuális témákról.

AJÁNLJUK

gyomor problémák

A gyomor és bélrendszeri problémák talán a leggyakoribb kórképek, melyekkel szinte mindenki találkozik élete során. Vannak akiknél napi szintű problémát, megpróbáltatást jelent a puffadás,...