Maharishi Bhramananda Yogi útja

Miután húsz éven keresztül kerestem a békét és a harmóniát, olvastam, vallásos és spirituális szervezetek tagja voltam, ráébredtem, hogy minden, amit kerestem bennem van, és hogy ennek általunk kell megnyilvánulnia, nem a filozófia vagy isten által.

Üzenet az emberiségnek
A belső békénket és harmóniánkat nekünk kell felidéznünk és feltartanunk, és nem bárki más, csakis mi vagyunk felelősek a cselekedeteinkért és a tétlenségünkért. A világ egy hatalmas HÁBORÚN megy keresztül, nem nemzetek vagy személyek között, hanem bennünk.
Az első háború két minőség között volt, melyek az isteni vagy emberi és a nem isteni vagy nem emberi, különböző bolygókról. A második két nemzet között ment végbe. A harmadik két személy közt egy családban, és most egy személyben a fej és a szív között zajlik. Ha nem tudjuk elérni a békét azáltal, hogy a szív győzedelmeskedik a fej és a koncepciók felett, nem leszünk képesek visszaállítani a békét magunkban, a családban, a közösségben és a nemzetben.

A világ elérkezett egy végponthoz, de nincs fény az alagút végén, helyette a mi választásunk, hogy visszatérünk a természetünkhöz és az ősi kultúránkhoz, ami megtartotta az értéket és a tiszteletet egymás iránt. Minden kultúra alapjai ugyanazok, a képesség, hogy magunkat szeressük, tisztelettel és törődőssel ne bántsunk másokat.
Az oktatás és a manipulált információk sehova máshova nem vezetnek minket csak hatalmas káoszba és zavarodottságba. Itt az idő, hogy ráébredjünk a józan eszünkre, hogy felismerjük az életünk valódi szükségleteit. Itt az ideje, hogy az Univerzumban higgyünk az egyetem helyett. Az új, minket követő generáció több oktatást és vagyont kap anélkül, hogy segítenénk nekik, hogy megértsék az elménk általános viselkedését és megfelelő kezelését, így meglehet, hogy nem lesznek nagy eredményeik a béke és a harmónia elérésében az életben.

Sok szerencsét kívánok az utazásotokhoz az utolsó lélegzetig. Ha megkérdezed tőlem, mi a megoldás, a válaszom a Meditáció. Nem számít, milyen típusú meditációt gyakorolsz, amíg nagyobb békét és harmóniát érsz el belül. A Meditáció egy nagyszerű, rendelkezésre álló eszköz, és minden faj gyakorolja a világon a teremtés kezdete óta. Szükségünk van békére és harmóniára, sokkal inkább, mint kényelemre az életben és hatalmas tudományra.